مطالب خواندنی و سرگرمی پلاسی


http://up.palasi.ir/up/palasi/Pictures/palasi/Zanjebil.jpg

 

 

 

مواد لازم:
3 فنجان شکر
16 فنجان آب
12 تا 14 برش ریشه زنجبیل
4 فنجان آبلیموی تازه
2 عدد لیمو برش خورده


.
طرز تهیه:
1. شکر، آب و ریشه زنجبیل را در ظرفی روی اجاق حرارت دهید تا بجوشد و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید 15 دقیقه خنک شود. سپس زنجبیل ها را از آن خارج کنید.
.
2. مخلوط شکر را داخل پارچ یا ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بزرگی بریزید و آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید. حداقل یک ساعت آن را در فریزر بگذارید تا سرد شود.
.
3. لیموناد را با یخ و برش های لیمو سرو کنید.

 



بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]


تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

موضوعات مطالب