مطالب خواندنی و سرگرمی پلاسی


چه  کار  کنیم  ماشینمان  بیشتر  عمر  کند؟

 

چه کار کنیم ماشینمان بیشتر عمر کند؟

به گزارش موسسه R. L. Polk خودروها در جاده به طور متوسط 10.8 سال عمر مفید دارند. میانگین سفر در هر سال حدود 24 هزار کیلومتر است. البته ماشین ها و کامیون هایی که این روزها تولید می شوند از نظر مهندسی و مواد کاربردی بسیار بهتر از چند سال قبل هستند. اما با همه اینها برخی دوست دارند استفاده بیشتری از ماشین خود داشته باشند و در ضمن، رینگ و موتور آن نیز قابل اعتماد باشد. برای اینکه  ماشین 400 هزار کیلومتر بیشتر عمر کند راهکارهای ساده ای وجود دارند و با رعایت آنها می توان به نتیجه دلخواه دست پیدا کرد.


سرنوشت غم‌انگیز دختر 8 ساله ایرانی در مالزی

 


هستی 8 ساله پس از مرگ مادرش به دنبال غرق شدن کشتی پناهجویان در مسیر استرالیا، هم اکنون در کنار یک خانواده ایرانی در کمپ   

پناهندگان در اندونزی به سر می برد و تلاش های خانواده او در ایران برای بازگرداندش به کشور موفقیت آمیز نبوده است.

 

 

 

 

 سرنوشت غم‌انگیز دختر 8 ساله ایرانی در مالزی

 




نام «آلبرت انشتین» به عنوان واژه‌ای هم خانواده با «نابغه» در تاریخ رقم خورده است. بررسی‌های دانشمندان نشان داده که بهره هوشی این دانشمند بزرگ بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ بوده است. بر این اساس فهرست نوابغ جهان شامل ۱۶ نفر از افرادی که با بالاترین ضریب هوشی شناسایی شده‌اند، منتشر شده است. سایت دکتر جیسون بتس یک فهرست سیال از نوابغ جهان بر اساس آزمایشات بهره هوشی ارائه کرده که به ادعای وی یک رتبه‌بندی قطعی است.


بالن اینترنت ؛ ابتکار جدید گوگل


 

برای ارائه اینترنت راه های گوناگونی تجربه شده است به جز از طریق یک بالن! بالن اینترنت گوگل با عنوان پروژه Loon کار جدیدی از گوگل برای ارائه اینترنت در مناطقی است که به اینترنت دسترسی ندارند.

googleblimp-540x359

به گزارش دنیای فناوری اطلاعات ؛ گوگل جهت تلاش برای ارائه دسترسی به Wi-Fi و اینترنت به بخش های در حال توسعه شهرها و کشورها، یک ابتکار جدید با عنوان Project Loon دارد. در این پروژه که بسیاری آن را بالن اینترنت یا Wi-Fi می نامند، گوگل با استفاده از این بالن های مجهز به Wi-Fi اینترنت را به مناطق تازه تاسیس که هنوز زیرساخت های دریافت اینترنت ندارند، می آورد. این پروژه در مناطقی از آفریقا و نیوزیلند اجرا شده است و در جدیدترین نمونه قرار است این بالن ها در کالیفرنیا نیز به پرواز در آیند.


در روزگاری که زنان از ترس برخوردهای حکومتی، سواد دار بودنشان را پنهان می کردند، «مزین السلطنه» اولین نشریه زنانه ایران را راه اندازی کرد. هفته نامه‌ای هشت صفحه ای که در داخل و خارج از کشور منتشر می شد و اگرچه عمر کوتاهی داشت اما تحول بزرگی در دوران مشروطه به حساب می آمد.

مجله مهر: نقل است که ناصرالدین شاه قاجار از سواد داشتن زنان دل خوشی نداشت و برخی از همسران او که می توانستند بخوانند و بنویسند، سوادشان را از شاه پنهان می کردند. مریم عمید، ملقب به مزین السلطنه در چنین فضایی پیش قدم تاسیس یک مدرسه دخترانه شد و بعدها نشریه ای را منتشر کرد که برای اولین بار در تاریخ ایران، مدیر مسئول آن زن بود.

مزین السلطنه که دختر میر سیدرضی رئیس‌الاطباء پزشک قشون ناصرالدین شاه بود تحصیلات خود را نزد پدرش یاد گرفت و به دلیل حضورش در خانواده ای تحصیلکرده و با سواد و داشتن ذهنی جستجوگر و علاقمند، از برخی تحولات اجتماعی و فرهنگی جامعه و جهان آن روزگار مطلع شد و چون علاقه زیادی هم به آموختن علوم جدید داشت به خواندن زبان فرانسه و آموزش عکاسی مشغول شد.

او که در واقع اولین زن روزنامه نگار ایران است البته اولین نشریه ای که از طرف زنان در ایران منتشر شد نشریه “دانش” نام داشت که در سال ۱۲۸۹ ه- ش توسط “خانم دکتر کحال” همسر میرزا حسین‌خان کحال انتشار ‌یافت. این نشریه در تهران منتشر ‌شد که هفته‌ای یک بار و در هشت صفحه با قطع رحلی و چاپ سربی چاپ می‌شد و علاوه بر ایران در سایر کشورها هم منتشر می‌شد که بعد از یک سال متوقف شد.

http://up.palasi.ir/up/palasi/Pictures/women1.jpg

مریم عمید ملقب به مزین السلطنه اولین نشریه زنانه ایران را منتشر کرد

شکوفه ای برای زنان

دو سال بعد از تعطیلی “دانش” در سال ۱۳۹۲ ه- ش مریم عمید نشریه ای با عنوان شکوفه منتشر کرد که در واقع این نشریه به عنوان اولین نشریه زنان در ایران شناخته شده است، مزین السلطنه که در شانزده سالگی ازدواجی ناموفق با عمادالسلطنه سالور یکی از شاهزادگان قجر داشت چند سال بعد با قوام‌الحکماء از روشنفکران زمان ازدواج و صاحب دو فرزند شد. همسرش یکی از مشوقان او برای کارهای فرهنگی‌اش بود. پس از فوت قوام‌الحکماء، او دیگر ازدواج نکرد و تمام وقت خود را صرف امور فرهنگی کرد.



 

 

 

 

 

 

استیو جابز یکی از افراد سرشناس و موفق دنیای کامپیوتر و کسب و کار است. بیشتر افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند سعی دارند از او بیاموزند. لری پیج یکی از موسسان گوگل نیز زمانی که استیو جابز زنده بود سعی کرد یک ملاقات حضوری با استیو داشته باشد. در این ملاقات جابز ۳ نکته را گوشزد کرد.

 

http://up.palasi.ir/up/palasi/Pictures/steve-jobs110509125021.jpg



سرانجام تیکه انداختن به دختر مردم

 

http://up.palasi.ir/up/palasi/Pictures/%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85%20%D9%85%D8%AA%D9%84%DA%A9%20%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%86%20%D8%A8%D9%87%20%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1.jpg

 

عکس در ادامه مطلب

 

.

.

.


http://up.palasi.ir/up/palasi/%D9%85%D8%B9%D8%B5%D9%88%D9%85%D9%87%20%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D8%B1.jpg

نیلوفر ابتکار معروف به معصومه ابتکار (متولد 1339) فعال سیاسی، روزنامه‌نگار، مؤلف و مترجم ایرانی و عضو فعلی شورای شهر تهران است. وی دارای دکترای ایمنی شناسی ایمونولوژی از دانشگاه تربیت مدرس است.


ليست صفحات

تعداد صفحات : 4


موضوعات مطالب